Těstovinový salát s fazolkami, cizrnou a ztraceným vejcem

Velká mísa salátu je výborná i na cesty, když se nemůžete zastavit na oběd. Rozhodně nevynechejte čerstvou petrželovou nať, právě díky ní je salát krásně voňavý.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Těstoviny se lžičkou soli povařte do změknutí. Sceďte a nechejte vychladnout.
2.
Fazolové lusky povařte se lžičkou soli do změknutí. Sceďte a přidejte k těstovinám.
3.
Smíchejte se sterilovanou cizrnou, kukuřicí a nasekanou petrželkou.
4.
Připravte si ztracené vejce. Do vody dejte lžičku soli a dvě lžíce octa. Přiveďte k varu. Roztočte vodní vír. Vejce si rozklepněte do misky a vhoďte je do roztočeného vodního víru. Chvíli povařte a vytáhněte.
5.
Do salátu nastrouhejte nebo škrabkou nakrájejte mrkev. A přidejte vejce.
6.
Dresink připravte v mističce smícháním jogurtu, kečupu, bazalky, soli a pepře. Přidejte k salátu a můžete podávat.

Od: Ráďa 78, 17.4.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
595.15 kcal
Protein
27.04 g
Sacharidy
z toho cukr
87.58 g
17.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.94 g
2.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama