Těstovinový salát s fazolkami, cizrnou a ztraceným vejcem

  • Přidat foto

Velká mísa salátu je výborná i na cesty, když se nemůžete zastavit na oběd. Rozhodně nevynechejte čerstvou petrželovou nať, právě díky ní je salát krásně voňavý.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Těstoviny se lžičkou soli povařte do změknutí. Sceďte a nechejte vychladnout.
2.
Fazolové lusky povařte se lžičkou soli do změknutí. Sceďte a přidejte k těstovinám.
3.
Smíchejte se sterilovanou cizrnou, kukuřicí a nasekanou petrželkou.
4.
Připravte si ztracené vejce. Do vody dejte lžičku soli a dvě lžíce octa. Přiveďte k varu. Roztočte vodní vír. Vejce si rozklepněte do misky a vhoďte je do roztočeného vodního víru. Chvíli povařte a vytáhněte.
5.
Do salátu nastrouhejte nebo škrabkou nakrájejte mrkev. A přidejte vejce.
6.
Dresink připravte v mističce smícháním jogurtu, kečupu, bazalky, soli a pepře. Přidejte k salátu a můžete podávat.

Od: Ráďa 78, 17.4.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, česká, zelenina, luštěniny, těstoviny, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
591.29 kcal
Protein
26.75 g
Sacharidy
z toho cukr
94.05 g
18.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.76 g
2.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.