Těstovinový salát s mozzarellou a vejcem

Těstovinové saláty jsou výborná alternativa tradičního obědového menu, když jste zrovna na cestách a nemáte možnost sníst si teplé jídlo. Není třeba žádné pečivo a pokrm výborně zasytí. V létě je to i skvělá lehká večeře.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Uvaříme těstoviny a vejce natvrdo. Necháme vychladnout.
2.
Ředkvičky, okurek, rajčata nakrájíme na drobné kousky.
3.
V jiné míse smícháme bílý jogurt, pepř, sůl, prolisovaný česnek a oregano.
4.
Smícháme těstoviny, nakrájenou zeleninu a přelijeme dresinkem. Oloupeme a rozkrájíme vejce.
5.
Vejce a nakrájenou mozzarellu dáme na salát a trochu posypeme oreganem. Můžeme podávat.

Od: Iva V, 5.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 70 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, těstoviny, vajíčka, piknik, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
493.04 kcal
Protein
26.26 g
Sacharidy
z toho cukr
55.54 g
14.41 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.43 g
10.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí