Těstovinové saláty jsou výborná alternativa tradičního obědového menu, když jste zrovna na cestách a nemáte možnost sníst si teplé jídlo. Není třeba žádné pečivo a pokrm výborně zasytí. V létě je to i skvělá lehká večeře.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Uvaříme těstoviny a vejce natvrdo. Necháme vychladnout.
Ředkvičky, okurek, rajčata nakrájíme na drobné kousky.
V jiné míse smícháme bílý jogurt, pepř, sůl, prolisovaný česnek a oregano.
Smícháme těstoviny, nakrájenou zeleninu a přelijeme dresinkem. Oloupeme a rozkrájíme vejce.
Vejce a nakrájenou mozzarellu dáme na salát a trochu posypeme oreganem. Můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 527.17 kcal |
Protein: 34.46 g |
Sacharidy: 50.53 g |
z toho cukr: 13.68 g |
Tuk: 18.11 g |
z toho nas. MK: 9.48 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1608-testovinovy-salat-s-mozzarellou-a-vejcem