Kuřecí salát s mozzarellou

  • Přidat foto

Také se vám stává, že máte chuť na hotové jídlo jen jeden den? Druhý den už si stejnou porci nedáte. Jak zpracovat výbornou kuřecí pečínku, aby byla znovu lákavou dobrotou? Použít ji do salátu. Máte rychlou a lehkou večeři.

Ingredience

Dresink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si uvaříme penne, uvařené dáme do mísy a necháme chladnout. Kuřecí maso si nakrájíme na menší kousky. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Z kukuřice vylejeme nálev a do salátu použijeme jen kukuřici.
2.
Smícháme dresink. Prolisujeme česnek, osolíme, opepříme a promícháme se zakysanou smetanou. Přidáme oregano, část oregana necháme na ozdobení salátu.
3.
Těstoviny smícháme se zeleninou, kuřecím masem a dresinkem, přidáme nakrájenou mozzarellu. Ozdobíme oreganem a podáváme.

Od: Ráďa 78, 24.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 70 Kč
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, drůbeží maso, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
736.02 kcal
Protein
46.39 g
Sacharidy
z toho cukr
88.56 g
14.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.80 g
12.59 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.