Kuřecí salát s mozzarellou
Také se vám stává, že máte chuť na hotové jídlo jen jeden den? Druhý den už si stejnou porci nedáte. Jak zpracovat výbornou kuřecí pečínku, aby byla znovu lákavou dobrotou? Použít ji do salátu. Máte rychlou a lehkou večeři.
Ingredience
Dresink
Postup přípravy
1.
Nejprve si uvaříme penne, uvařené dáme do mísy a necháme chladnout. Kuřecí maso si nakrájíme na menší kousky. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Z kukuřice vylejeme nálev a do salátu použijeme jen kukuřici.
2.
Smícháme dresink. Prolisujeme česnek, osolíme, opepříme a promícháme se zakysanou smetanou. Přidáme oregano, část oregana necháme na ozdobení salátu.
3.
Těstoviny smícháme se zeleninou, kuřecím masem a dresinkem, přidáme nakrájenou mozzarellu. Ozdobíme oreganem a podáváme.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 63 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | hlavní chod, saláty, česká, zelenina, drůbeží maso, těstoviny |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
820.91 kcal |
Protein |
52.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
90.65 g
15.43 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.12 g
12.72 g
|