Kuřecí salát s mozzarellou

Také se vám stává, že máte chuť na hotové jídlo jen jeden den? Druhý den už si stejnou porci nedáte. Jak zpracovat výbornou kuřecí pečínku, aby byla znovu lákavou dobrotou? Použít ji do salátu. Máte rychlou a lehkou večeři.

Ingredience (2 x porce)

Dresink

Postup přípravy

  1. Nejprve si uvaříme penne, uvařené dáme do mísy a necháme chladnout. Kuřecí maso si nakrájíme na menší kousky. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Z kukuřice vylejeme nálev a do salátu použijeme jen kukuřici.
  2. Smícháme dresink. Prolisujeme česnek, osolíme, opepříme a promícháme se zakysanou smetanou. Přidáme oregano, část oregana necháme na ozdobení salátu.
  3. Těstoviny smícháme se zeleninou, kuřecím masem a dresinkem, přidáme nakrájenou mozzarellu. Ozdobíme oreganem a podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 820.91 kcal | Protein: 52.74 g | Sacharidy: 90.65 g | z toho cukr: 15.43 g | Tuk: 24.12 g | z toho nas. MK: 12.72 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1719-kureci-salat-s-mozzarellou