Míchaný salát s bůvolí mozzarellou
Jemná mozzarella v kombinaci se svěžím salátem a mátou vytváří lehký a osvěžující pokrm, ideální jako předkrm nebo lehká večeře.
Reklama
Postup přípravy
1.
Salátové listy omyjeme a necháme okapat.
2.
Cherry rajčata překrojíme na poloviny, okurku nakrájíme na tenké plátky a červenou cibuli na jemná kolečka.
3.
Bůvolí mozzarellu natrháme na menší kousky.
4.
Všechny suroviny smícháme v míse, dochutíme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem.
5.
Na závěr ozdobíme čerstvými lístky máty a ihned podáváme.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
332.95 kcal |
Protein |
19.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.58 g
3.28 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.56 g
8.62 g
|
Reklama
Reklama