Caprese salát s olivami
Barevnější a chuťově pestřejší verze klasického a velmi oblíbeného salátu Caprese – vyzkoušejte jej také! Je hotový za pár minut.
Reklama
Postup přípravy
1.
Rajčátka si omyjeme a překrojíme na poloviny.
2.
Vložíme do talíře, přidáme mozzarellky zbavené nálevu a olivy.
3.
Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
4.
Dozdobíme čerstvou bazalkou a můžeme podávat! Pro lepší zasycení podáváme s kouskem pečiva, například s opečeným toustem nebo bagetkou. Doboru chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
496.85 kcal |
Protein |
43.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.62 g
5.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.41 g
17.26 g
|
Reklama
Reklama