Salát Caprese
Salát caprese je klasický italský salát připravovaný z rajčat, mozzarelly a bazalky (barvy italské vlajky). Důležité je použít kvalitní suroviny. Voňavá zralá rajčata, bůvolí mozzarellu a extra panenský olivový olej.
Reklama
Postup přípravy
1.
Rajčata i mozzarellu nakrájejte na kolečka, naskládejte na talíř a ozdobte lístky bazalky
2.
Nakonec salát dochuťe solí, čerstvě mletým pepřem a zakápněte olivovým olejem.
3.
Podávejte s čerstvou bagetou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
507.21 kcal |
Protein |
36.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.89 g
6.40 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.43 g
15.44 g
|
Reklama
Reklama