Marinovaná řepa s mozzarellou

Marinovaná červená řepa se skvěle hodí na salát. Pokud někdo hledá recept na zdravý oběd nebo večeři je to ideální recept.

Reklama

Ingredience

Marináda

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvařenou řepu si nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky.
2.
V druhé misce si smícháme všechny ingredience na marinádu. Dobře promícháme, aby se vše spojilo.
3.
Marinádu vylijeme na řepu a mícháme, dokud se nám všechny plátky řepy neobalí. Dáme do lednice a necháme hodinu uležet.
4.
Na talíř si dáme čerstvou zeleninu, plátky řepy, nakrájenou mozzarellu. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 10.1.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 10 min příprava
1 hod 10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, zelenina, vegetariánské, low carb, bezlepkové, červená řepa
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
654.18 kcal
Protein
36.37 g
Sacharidy
z toho cukr
16.14 g
12.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.60 g
17.35 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama