Salát s pečenou červenou řepou a bramborami

Skvělým tipem na večeři je tento salát podávaný zatepla.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu předehřejeme na 200 °C. Plech vyložíme pečícím papírem.
2.
Brambory a červenou řepu oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky. Rozložíme na plech, zakapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a vydatně okořeníme rozmarýnem. Pečeme doměkka. Cca 15 minut z jedné strany a 15 minut z druhé strany.
3.
Polníček propláchneme a rozložíme na talíře. Přidáme omytá a rozpůlená rajčata. Upečené brambory a řepu.
4.
V hrnečku smícháme pomerančovou šťávu, sůl, pepř, hořčici a dvě lžíce olivového oleje. Dobře promícháme a zalijeme jím hotový salát.

Od: Sarrien, 26.3.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
295.39 kcal
Protein
5.37 g
Sacharidy
z toho cukr
33.29 g
10.47 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.96 g
1.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama