Mozzarella v oleji

  • Přidat foto

Nakládané sýry jsou výbornou pochoutkou k vínu a pivu. Nakládat se dá téměř každý sýr, a proto vám doporučuji vyzkoušet mozzarelu, která chutná po čerstvých bylinkách a zároveň je ostrá po čili papričkách.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Sýr si nakrájíme na kousky. Cibuli s česnekem na jemné plátky a chilli papričku nakrájíme na kolečka.
2.
Suroviny vyrovnáme do sklenice, přidáme kapary, osolíme, opepříme.
3.
Nasekáme si bylinky na drobno, ale necháme si i větvičku rozmarýnu a tymiánu na ozdobu. Zbytek přidáme k sýru a zalijeme olejem. Opatrně promícháme a dáme uležet na dva dny do chladna.

Od: Petuler, 14.4.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, sýr, vegetariánské, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,609.73 kcal
Protein
35.73 g
Sacharidy
z toho cukr
10.47 g
4.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
159.80 g
27.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.