Marinovaná řepa s mozzarellou

Marinovaná červená řepa se skvěle hodí na salát. Pokud někdo hledá recept na zdravý oběd nebo večeři je to ideální recept.

Ingredience (1 x porce)

Marináda

Postup přípravy

  1. Uvařenou řepu si nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky.
  2. V druhé misce si smícháme všechny ingredience na marinádu. Dobře promícháme, aby se vše spojilo.
  3. Marinádu vylijeme na řepu a mícháme, dokud se nám všechny plátky řepy neobalí. Dáme do lednice a necháme hodinu uležet.
  4. Na talíř si dáme čerstvou zeleninu, plátky řepy, nakrájenou mozzarellu. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Podáváme s čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 654.18 kcal | Protein: 36.37 g | Sacharidy: 16.14 g | z toho cukr: 12.52 g | Tuk: 48.60 g | z toho nas. MK: 17.35 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3333-marinovana-repa-s-mozzarellou