Míchaný salát s bůvolí mozzarellou

Jemná mozzarella v kombinaci se svěžím salátem a mátou vytváří lehký a osvěžující pokrm, ideální jako předkrm nebo lehká večeře.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Salátové listy omyjeme a necháme okapat.
  2. Cherry rajčata překrojíme na poloviny, okurku nakrájíme na tenké plátky a červenou cibuli na jemná kolečka.
  3. Bůvolí mozzarellu natrháme na menší kousky.
  4. Všechny suroviny smícháme v míse, dochutíme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem.
  5. Na závěr ozdobíme čerstvými lístky máty a ihned podáváme. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 332.95 kcal | Protein: 19.11 g | Sacharidy: 7.58 g | z toho cukr: 3.28 g | Tuk: 24.56 g | z toho nas. MK: 8.62 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4524-michany-salat-s-buvoli-mozzarellou