Salát s cizrnou a baby špenátem
Baby špenát je do salátů dokonalý a není třeba jej dochucovat žádným výrazným dresinkem. Vyzkoušejte kombinaci s cizrnou.
Ingredience
Dresink
Postup přípravy
1.
Špenát opatrně propereme na cedníku a necháme stranou.
2.
Cizrnu uvaříme doměkka nebo použijeme sterilovanou. Studenou cizrnu dáme do misky a smícháme s rajčaty nakrájenými na drobné kousky.
3.
Připravíme dresink smícháním ingrediencí v jiné misce.
4.
Na špenát dáme cizrnu a rajčata, poléváme dresinkem a téměř nepromícháme, špenát je křehký. Nakonec ozdobíme slunečnicovými semínky.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč |
Kategorie: | saláty, česká, zelenina, luštěniny, vegetariánské |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
297.81 kcal |
Protein |
10.76 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.64 g
6.34 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.25 g
2.65 g
|