Salát s cizrnou, šunkou a restovanými žampiony

Salát je příjemná varianta obědu na cesty, když se nechcete spoléhat na rychlá občerstvení. Zkuste jej doplnit o žampiony a šunku. Díky cizrně vám pečivo k takovému salátu nebude vůbec chybět.

Ingredience

Na dresing

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Dáme vařit cizrnu, kterou jsme si před tím namočili do studené vody. Také můžeme použít cizrnu konzervovanou.
2.
Ledový salát a rajčata omyjeme, nakrájíme do misky na drobné kousky. Přimícháme cizrnu.
3.
Očistíme žampiony a nakrájíme. Na stejně velké plátky nakrájíme i šunku. Rozehřejeme máslo na pánvi a orestujeme žampiony. Po 5 minutách restování přidáme šunku. Společně restujeme asi 5 minut.
4.
V jiné misce smícháme dresink a necháme chvíli v pokojové teplotě.
5.
K salátu přidáme žampiony se šunkou a dresink. Dobře promícháme.

Od: Iva V, 9.3.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 44 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
683.83 kcal
Protein
10.74 g
Sacharidy
z toho cukr
18.44 g
3.27 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
63.01 g
17.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí