Salát s cizrnou, šunkou a restovanými žampiony

Salát je příjemná varianta obědu na cesty, když se nechcete spoléhat na rychlá občerstvení. Zkuste jej doplnit o žampiony a šunku. Díky cizrně vám pečivo k takovému salátu nebude vůbec chybět.

Ingredience

Na dresing

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dáme vařit cizrnu, kterou jsme si před tím namočili do studené vody. Také můžeme použít cizrnu konzervovanou.
2.
Ledový salát a rajčata omyjeme, nakrájíme do misky na drobné kousky. Přimícháme cizrnu.
3.
Očistíme žampiony a nakrájíme. Na stejně velké plátky nakrájíme i šunku. Rozehřejeme máslo na pánvi a orestujeme žampiony. Po 5 minutách restování přidáme šunku. Společně restujeme asi 5 minut.
4.
V jiné misce smícháme dresink a necháme chvíli v pokojové teplotě.
5.
K salátu přidáme žampiony se šunkou a dresink. Dobře promícháme.

Od: Iva V, 9.3.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
683.83 kcal
Protein
10.74 g
Sacharidy
z toho cukr
18.44 g
3.27 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
63.01 g
17.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Einfo

Chcete dostávat nové recepty a články do e-mailu?

Ne, nechci.