Polníčkový salát s restovanými žampiony

Výborný salát, který nepotřebuje žádný těžký dresink. Chuť mu dodají kořeněné žampiony, balsamico a olivový olej. Nejlépe chutná s rozpečenou česnekovou bagetou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Mrkev nastrouháme, polníček pouze propláchneme.
2.
Žampiony očistíme a nakrájíme. Restujeme na olivovém oleji. Přidáme směs koření, sůl a pepř.
3.
Zeleninu promícháme s olivovým olejem a balzamikovým octem. Přidáme restované žampiony i s výpekem a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 8.1.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
5 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
58.70 kcal
Protein
2.69 g
Sacharidy
z toho cukr
9.53 g
6.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.44 g
0.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama