Restované žampiony s bylinkami a parmazánem

Potřebujete udělat rychle nějakou chuťovku a nebo vás honí jen mlsná? Vyzkoušejte tento skvělý recept.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Žampiony si očistíme a nakrájíme na větší plátky.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme plátky žampiónů, restujeme do zlatova.
3.
Přidáme sůl, pepř, česnek, tymián, promícháme a odstavíme z plotny.
4.
Rohlík si rozkrojíme, naplníme směsí, posypeme nastrouhaným parmazánem a zapečeme v grilu do křupava.
5.
Při podávání můžeme ozdobit čerstvou zeleninou a posypat nakrájenou pažitkou.

Od: Petuler, 14.10.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
10 min vaření
12 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 22 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
448.81 kcal
Protein
17.56 g
Sacharidy
z toho cukr
3.12 g
1.56 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.34 g
4.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama