Tousty s krémovými žampiony
Krémové žampiony, kterým se říká také hnědé žampiony mají výraznou chuť a tvrdší strukturu. Někdo kloboučky před vařením loupe, ale já je nechávám tak, jak jsou, pouze opláchnu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Na pánvi si rozehřejeme máslo a přidáme na větší plátky nakrájené žampiony. Restujeme asi 10 minut.
2.
Cibulku si nakrájíme na půlkolečka a přidáme do pánve. Osolíme, opepříme a restujeme do zlatova.
3.
Přidáme citronovou šťávu, kari koření a zalijeme smetanou. Vaříme do zhoustnutí.
4.
V topinkovači si uděláme z toustů topinky. Na topinky pokládáme směs, ozdobíme plátkem citrónu a zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
307.17 kcal |
Protein |
4.23 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.66 g
2.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.93 g
16.33 g
|
Reklama
Reklama