Žampionová pomazánka
I když není houbová sezóna, můžete si ji připomenout žampiónovou pomazánkou. Použít lze čerstvé, sterilované i mražené žampiony.
Reklama
Postup přípravy
1.
Plátky žampionů dáme na pánev s rozehřátým máslem. Přidáme grilovací koření, dobře promícháme a restujeme. Pozor na směsi grilovacího koření, některé bývají příliš slané.
2.
Až jsou žampiony orestované, vše z pánve předěláme do misky. Přidáme sýry a prošleháme tyčovým mixérem. Směs by neměla být úplně hladká, kousky žampionů by měly zůstat.
3.
Dáme vychladit do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
126.83 kcal |
Protein |
3.75 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.58 g
1.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.00 g
7.29 g
|
Reklama
Reklama