Pomazánka ze sterilovaných žampionů

Pomazánka ze sterilovaných žampionů má příjemně nakyslou chuť. Na pečivu už není třeba další ingredience, pomazánka úplně stačí. Kdo má rád ostrou chuť, přidá do pomazánky špetku chilli.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Žampiony smícháme s nastrouhanou okurkou a promixujeme tyčovým mixérem s tradičním pomazánkovým.
2.
Na kostičky nakrájíme slaninu a opečeme na pánvi. Část přidáme do pomazánky, část necháme na ozdobení pomazánky nebo chuťovek.

Od: Iva V, 14.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 15 Kč za porci
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, houby, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
200.40 kcal
Protein
4.21 g
Sacharidy
z toho cukr
4.01 g
2.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.62 g
11.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí