Pomazánka ze sterilovaných žampionů

Pomazánka ze sterilovaných žampionů má příjemně nakyslou chuť. Na pečivu už není třeba další ingredience, pomazánka úplně stačí. Kdo má rád ostrou chuť, přidá do pomazánky špetku chilli.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Žampiony smícháme s nastrouhanou okurkou a promixujeme tyčovým mixérem s tradičním pomazánkovým.
2.
Na kostičky nakrájíme slaninu a opečeme na pánvi. Část přidáme do pomazánky, část necháme na ozdobení pomazánky nebo chuťovek.

Od: Iva V, 14.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, houby, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
200.40 kcal
Protein
4.21 g
Sacharidy
z toho cukr
4.01 g
2.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.62 g
11.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.