Pomazánka ze sterilovaných žampionů
Pomazánka ze sterilovaných žampionů má příjemně nakyslou chuť. Na pečivu už není třeba další ingredience, pomazánka úplně stačí. Kdo má rád ostrou chuť, přidá do pomazánky špetku chilli.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Žampiony smícháme s nastrouhanou okurkou a promixujeme tyčovým mixérem s tradičním pomazánkovým.
2.
Na kostičky nakrájíme slaninu a opečeme na pánvi. Část přidáme do pomazánky, část necháme na ozdobení pomazánky nebo chuťovek.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | pomazánky, chuťovky, česká, houby, low carb, bezlepkové |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
198.99 kcal |
Protein |
4.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.47 g
1.18 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.67 g
9.49 g
|