Zapékané žampiony s rajčaty

  • Přidat foto

Skvělá chuťovka, kterou snadno nahradíte pečivo a pomazánku, když chystáte pohoštění pro hosty. Jsou výborná jako teplý předkrm, ale přijdou k chuti i po studenu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Žampiony očistíme a lžičkou vydlabeme střed. Nakrájíme cherry rajčátka na kostičky. V misce smícháme nakrájená rajčata, sůl, provensálské koření a smetanu.
2.
Směsí naplníme rajčata. Nastrouháme sýr a naplněná rajčata posypeme.
3.
Pečeme na 180 stupňů asi 20 minut.

Od: Ráďa 78, 16.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, zelenina, houby, pečení, vegetariánské, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
106.65 kcal
Protein
5.07 g
Sacharidy
z toho cukr
3.63 g
3.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.99 g
4.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.