Restované žampiony s bylinkami a parmazánem
Potřebujete udělat rychle nějakou chuťovku a nebo vás honí jen mlsná? Vyzkoušejte tento skvělý recept.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Žampiony si očistíme a nakrájíme na větší plátky.
- V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme plátky žampiónů, restujeme do zlatova.
- Přidáme sůl, pepř, česnek, tymián, promícháme a odstavíme z plotny.
- Rohlík si rozkrojíme, naplníme směsí, posypeme nastrouhaným parmazánem a zapečeme v grilu do křupava.
- Při podávání můžeme ozdobit čerstvou zeleninou a posypat nakrájenou pažitkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 448.81 kcal |
Protein: 17.56 g |
Sacharidy: 3.12 g |
z toho cukr: 1.56 g |
Tuk: 8.34 g |
z toho nas. MK: 4.27 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3236-restovane-zampiony-s-bylinkami-a-parmazanem