Polníčkový salát se šunkou a ztraceným vejcem

Velký obědový salát plný chutí. Skvělý na cesty i do práce. Díky šunce a vejci vás zasytí i bez pečiva.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Polníček a rukolu opláchneme na sítku. Necháme okapat a připravíme ztracené vejce.
2.
V hrnci přivedeme vodu k varu, přidáme ocet a sůl. Vejce si rozklepneme do misky. Roztočíme vodní vír a vhodíme vejce. Mícháme a vejce se zaobalí. Vaříme 2 – 3 minuty.
3.
Polníček a rukolu smícháme s nakrájenými cherry rajčaty. Přidáme šunku a ztracené vejce.
4.
V jiné míse smícháme dresink a dáme na salát.

Od: Iva V, 12.7.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
3 min vaření
8 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 56 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, česká, zelenina, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
356.54 kcal
Protein
17.04 g
Sacharidy
z toho cukr
8.10 g
3.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.71 g
5.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama