Polníčkový salát s avokádem a vejcem

Rychle připravená velká porce salátu, která nahradí oběd. Salát je plný bílkovin a díky avokádu i plný zdravých tuků. K řeckému jogurtu můžete přidat i výraznější koření.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dáme vařit vejce natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.
2.
Polníček a rukolu propláchneme. Rajče zbavíme středu a nakrájíme na větší kostičky. Okurku oškrábeme a nakrájíme.
3.
Vše dáme do salátové mísy a promícháme. Přidáme očištěné a nakrájené avokádo.
4.
V menší misce smícháme jogurt se solí a pepřem. Společně s nakrájeným vejcem přidáme k salátu.

Od: Iva V, 16.11.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
12 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, česká, zelenina, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
238.28 kcal
Protein
8.26 g
Sacharidy
z toho cukr
6.93 g
4.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.01 g
3.22 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama