Polníčkový salát se šunkou a ztraceným vejcem

Velký obědový salát plný chutí. Skvělý na cesty i do práce. Díky šunce a vejci vás zasytí i bez pečiva.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Polníček a rukolu opláchneme na sítku. Necháme okapat a připravíme ztracené vejce.
  2. V hrnci přivedeme vodu k varu, přidáme ocet a sůl. Vejce si rozklepneme do misky. Roztočíme vodní vír a vhodíme vejce. Mícháme a vejce se zaobalí. Vaříme 2 – 3 minuty.
  3. Polníček a rukolu smícháme s nakrájenými cherry rajčaty. Přidáme šunku a ztracené vejce.
  4. V jiné míse smícháme dresink a dáme na salát.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 356.54 kcal | Protein: 17.04 g | Sacharidy: 8.10 g | z toho cukr: 3.02 g | Tuk: 27.71 g | z toho nas. MK: 5.01 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2700-polnickovy-salat-se-sunkou-a-ztracenym-vejcem