Rukolový salát s vejcem a medovým dresinkem

Jemně nahořklá chuť rukoly si výborně rozumí se sladším medovým dresinkem a mrkví. Díky vejci je salát nejen chutný, ale i výživný.

Reklama

Ingredience

Dresink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rukolu propláchneme na sítku a necháme okapat. Můžeme jednou překrojit. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.
2.
Mrkev očistíme a nakrájíme proužky škrabkou na brambory. Papriku nakrájíme na kostičky.
3.
V jiné míse smícháme dresink.
4.
Zeleninu promícháme společně s dresinkem, přidáme nakrájené vejce a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 6.1.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, česká, zelenina, vegetariánské, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
290.51 kcal
Protein
9.78 g
Sacharidy
z toho cukr
48.25 g
43.11 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.37 g
1.44 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama