Rukolový salát s vejcem a medovým dresinkem

Jemně nahořklá chuť rukoly si výborně rozumí se sladším medovým dresinkem a mrkví. Díky vejci je salát nejen chutný, ale i výživný.

Ingredience (1 x porce)

Dresink

Postup přípravy

  1. Rukolu propláchneme na sítku a necháme okapat. Můžeme jednou překrojit. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.
  2. Mrkev očistíme a nakrájíme proužky škrabkou na brambory. Papriku nakrájíme na kostičky.
  3. V jiné míse smícháme dresink.
  4. Zeleninu promícháme společně s dresinkem, přidáme nakrájené vejce a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 290.51 kcal | Protein: 9.78 g | Sacharidy: 48.25 g | z toho cukr: 43.11 g | Tuk: 6.37 g | z toho nas. MK: 1.44 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2329-rukolovy-salat-s-vejcem-a-medovym-dresinkem