Rukolový salát s vejcem a medovým dresinkem
Jemně nahořklá chuť rukoly si výborně rozumí se sladším medovým dresinkem a mrkví. Díky vejci je salát nejen chutný, ale i výživný.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
Dresink
-
-
-
-
Postup přípravy
- Rukolu propláchneme na sítku a necháme okapat. Můžeme jednou překrojit. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.
- Mrkev očistíme a nakrájíme proužky škrabkou na brambory. Papriku nakrájíme na kostičky.
- V jiné míse smícháme dresink.
- Zeleninu promícháme společně s dresinkem, přidáme nakrájené vejce a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 290.51 kcal |
Protein: 9.78 g |
Sacharidy: 48.25 g |
z toho cukr: 43.11 g |
Tuk: 6.37 g |
z toho nas. MK: 1.44 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2329-rukolovy-salat-s-vejcem-a-medovym-dresinkem