Salát z pekingského zelí s cizrnou

Skvělý salát, který se hodí jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu. Díky luštěnině je to i výživná večeře.

Ingredience

Dresink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme doměkka nebo použijeme sterilovanou.
2.
Zelí nakrájíme na kostičky a důkladně propereme. Na sítku propereme rucolu. Salátovou okurku oškrábeme a nakrájíme na kostičky, papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Dáme do mísy spolu s vychladlou cizrnou. Vše smícháme v míse s olivovým olejem.
3.
V jiné míse smícháme dresink a před servírováním naléváme na salát.

Od: Iva V, 15.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Kategorie: saláty, česká, luštěniny, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
217.91 kcal
Protein
8.13 g
Sacharidy
z toho cukr
16.82 g
8.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.25 g
3.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí