Salát z kysaného zelí s jablky

Salát z kysaného zelí můžeme podávat jako samostatný chod, nebo jako přílohu k pečenému masu. Vychlazený a uležený chutná skvěle.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zelí nejlépe domácí, překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
2.
Přidáme na kostičky nakrájené omyté jablko.
3.
Vsypeme cukr, přilijeme olej, přimícháme nasekanou jarní cibulku, dobře promícháme. Podle potřeby můžeme přidat pepř.
4.
Zamícháme a necháme v lednici uležet.

Od: Petuler, 21.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
277.50 kcal
Protein
2.11 g
Sacharidy
z toho cukr
31.83 g
29.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.03 g
1.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama