Salát z kysaného zelí s jablky

Salát z kysaného zelí můžeme podávat jako samostatný chod, nebo jako přílohu k pečenému masu. Vychlazený a uležený chutná skvěle.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Zelí nejlépe domácí, překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené omyté jablko.
  3. Vsypeme cukr, přilijeme olej, přimícháme nasekanou jarní cibulku, dobře promícháme. Podle potřeby můžeme přidat pepř.
  4. Zamícháme a necháme v lednici uležet.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 277.50 kcal | Protein: 2.11 g | Sacharidy: 31.83 g | z toho cukr: 29.57 g | Tuk: 14.03 g | z toho nas. MK: 1.97 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3413-salat-z-kysaneho-zeli-s-jablky