Salát z kysaného zelí s jablky
Salát z kysaného zelí můžeme podávat jako samostatný chod, nebo jako přílohu k pečenému masu. Vychlazený a uležený chutná skvěle.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Zelí nejlépe domácí, překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
- Přidáme na kostičky nakrájené omyté jablko.
- Vsypeme cukr, přilijeme olej, přimícháme nasekanou jarní cibulku, dobře promícháme. Podle potřeby můžeme přidat pepř.
- Zamícháme a necháme v lednici uležet.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 277.50 kcal |
Protein: 2.11 g |
Sacharidy: 31.83 g |
z toho cukr: 29.57 g |
Tuk: 14.03 g |
z toho nas. MK: 1.97 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3413-salat-z-kysaneho-zeli-s-jablky