Zelný salát s mrkví

  • Přidat foto

Zelný salát je plný vitamínů a hodí se skvěle jako příloha k pečenému masu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hlávku zelí si rozkrojíme na půl. Půlky rozkrojíme ještě jednou na půl a vyřízneme košťál.
2.
Zelí si nakrájíme na tenké nudličky a dáme do mísy. Osolíme, přilijeme ocet a tekutou stévii.
3.
Očištěnou mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.
4.
Vše společně promícháme, nejlépe rukama. Je dobré zelí u míchání promačkat, aby pustilo šťávu.
5.
Po zamíchání přidáme olivový olej a můžeme podávat.

Od: Petuler, 27.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Kategorie: saláty, zelenina, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
245.68 kcal
Protein
4.33 g
Sacharidy
z toho cukr
24.16 g
22.27 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.66 g
2.19 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.