Salát z pekingského zelí s rukolou

  • Přidat foto

Salát, který příjemně osvěží a může posloužit i jako lehký oběd nebo večeře. Já salát využívám místo příloh k pečenému masu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zelí si očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky, které vložíme do mísy.
2.
Přidáme rukolu, sůl, pepř, ocet, olej a promícháme.
3.
Cibuli si nakrájíme na tenké půl kolečka a dáme do salátu.
4.
Salát necháme chvíli odležet aby nám pustil šťávu a můžeme podávat.

Od: Petuler, 11.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, zelenina, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
305.70 kcal
Protein
6.46 g
Sacharidy
z toho cukr
12.94 g
0.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.96 g
2.83 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.