Salát z pekingského zelí s rukolou

Salát, který příjemně osvěží a může posloužit i jako lehký oběd nebo večeře. Já salát využívám místo příloh k pečenému masu.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Zelí si očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky, které vložíme do mísy.
  2. Přidáme rukolu, sůl, pepř, ocet, olej a promícháme.
  3. Cibuli si nakrájíme na tenké půl kolečka a dáme do salátu.
  4. Salát necháme chvíli odležet aby nám pustil šťávu a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 310.20 kcal | Protein: 7.36 g | Sacharidy: 16.09 g | z toho cukr: 0.82 g | Tuk: 21.96 g | z toho nas. MK: 2.83 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2167-salat-z-pekingskeho-zeli-s-rukolou