Salát z pekingského zelí s rukolou
Salát, který příjemně osvěží a může posloužit i jako lehký oběd nebo večeře. Já salát využívám místo příloh k pečenému masu.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Zelí si očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky, které vložíme do mísy.
- Přidáme rukolu, sůl, pepř, ocet, olej a promícháme.
- Cibuli si nakrájíme na tenké půl kolečka a dáme do salátu.
- Salát necháme chvíli odležet aby nám pustil šťávu a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 310.20 kcal |
Protein: 7.36 g |
Sacharidy: 16.09 g |
z toho cukr: 0.82 g |
Tuk: 21.96 g |
z toho nas. MK: 2.83 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2167-salat-z-pekingskeho-zeli-s-rukolou