Salát z pekingského zelí s anglickou slaninou

Rychle připravený salát, na který nepotřebujete dresink. Perfektně chutná díky opečené slanině. Tu si můžete propéct do křupava nebo jen lehce prohřát na pánvi.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zelí nakrájíme na menší kostičky a dáme propláchnout do mísy se studenou vodou. Mrkev očistíme a škrabkou nakrájíme na pásky.
2.
Anglickou slaninu nakrájíme na menší kostičky a dáme na suchou pánev vyškvařit.
3.
Zelí vytáhneme z mísy, necháme okapat a rozdělíme na porce. Přidáme mrkev a anglickou slaninu, můžeme i s trochou výpeku. Zakápneme balzamikovým octem a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 10.1.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
5 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, česká, zelenina, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
387.21 kcal
Protein
13.25 g
Sacharidy
z toho cukr
7.99 g
5.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.67 g
10.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama