Hlávkový salát s anglickou slaninou

  • Přidat foto

Oblíbený hlávkový salát známe s octovým dresinkem a spoustou vody. Vyzkoušejte obměnu. Přidejte opečenou anglickou slaninu a hořčici.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy. Důkladně propereme a natrháme do větší mísy.
2.
Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Dáme na pánev a opečeme na olivovém oleji. Raději více.
3.
Hlávkový salát zakapeme olivovým olejem, lehce promícháme s hořčicí. Nakonec přidáme anglickou slaninu i s výpekem.
4.
Ihned podáváme.

Od: Ráďa 78, 21.7.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
7 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, česká, zelenina, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
139.80 kcal
Protein
6.76 g
Sacharidy
z toho cukr
3.88 g
2.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.30 g
3.19 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.