Přesnídávkový zelný salát

Zelný salát z kysaného zelí je plný vitamínů. Dobře vás zasytí na svačinu nebo oběd. Podávat můžeme s čerstvým pečivem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Okapané zelí si překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
2.
Přidáme, uzené nakrájené na nudličky, vejce nakrájené na kostičky, nakrájenou jarní cibulku.
3.
Vložíme hořčici, majonézu, pepř, promícháme a podle chuti dochutíme.
4.
Podáváme vychlazený s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 28.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
284.12 kcal
Protein
13.71 g
Sacharidy
z toho cukr
5.40 g
3.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.74 g
5.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama