Ředkvičkový salát s jarní cibulkou

Ředkvička je velmi zdravá pro svůj obsah vitamínů a minerálních látek, jako je vápník, hořčík, selen a draslík. Na jaře ji zařazujeme snad všichni do svého jídelníčku. Doporučuji vyzkoušet tento jarní salát.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dobře očištěné ředkvičky nakrájíme na plátky, vložíme do salátové mísy, přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, osolíme, opepříme a promícháme.
2.
Smetanu si si smícháme s citrónovou šťávou a vmícháme do salátu, který ozdobíme na dílky nakrájenými vejci a ozdobíme jarní cibulkou.
3.
Dáme vychladit do lednice a můžeme podávat.

Od: Petuler, 27.4.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, zelenina, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
168.40 kcal
Protein
6.41 g
Sacharidy
z toho cukr
5.40 g
4.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.93 g
6.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama