Ředkvičková pomazánka

Rychlá, zdravá pomazánka, která je hotová během chvilky.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Omyté ředkvičky si na jemném struhadle nastrouháme do misky.
2.
Na stejně jemném struhadle nastrouháme vařené vejce. Plátky sýru si nakrájíme na malé kostičky a vložíme do misky.
3.
Přidáme sůl, pepř, kysanou smetanu, na jemně nasekanou jarní cibulku. Vše promícháme.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem a při podávání můžeme zdobit pažitkou a zeleninou.

Od: Petuler, 31.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
266.72 kcal
Protein
16.80 g
Sacharidy
z toho cukr
3.91 g
2.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.31 g
11.29 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama