Ředkvičková pomazánka

Rychlá, zdravá pomazánka, která je hotová během chvilky.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Omyté ředkvičky si na jemném struhadle nastrouháme do misky.
  2. Na stejně jemném struhadle nastrouháme vařené vejce. Plátky sýru si nakrájíme na malé kostičky a vložíme do misky.
  3. Přidáme sůl, pepř, kysanou smetanu, na jemně nasekanou jarní cibulku. Vše promícháme.
  4. Podáváme s čerstvým pečivem a při podávání můžeme zdobit pažitkou a zeleninou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 266.72 kcal | Protein: 16.80 g | Sacharidy: 3.91 g | z toho cukr: 2.18 g | Tuk: 20.31 g | z toho nas. MK: 11.29 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3425-redkvickova-pomazanka