Cottage pomazánka s ředkvičkou

Lehounká a lahodná pomazánka, zcela podle zásad zdravého stravování. Při přípravě je třeba myslet na to, že je určena k okamžité spotřebě, protože zelenina i sýr pouští hodně vody.

Reklama

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibulovou nať nebo pórek nakrájíme zcela nadrobno. Ředkvičky omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle.
2.
Cottage sýr dáme do větší misky, smícháme s ředkvičkami a cibulovou natí. Ochutíme solí a pepřem, necháme chvíli v pokojové teplotě, občas promícháme.
3.
Mažeme na pečivo a ihned podáváme.

Od: Iva V, 10.5.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, zelenina, za studena, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
89.64 kcal
Protein
10.07 g
Sacharidy
z toho cukr
3.20 g
2.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.88 g
1.55 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama