Okurkový dip k zelenině

Lehký předkrm výborné chuti. Připravujeme často na grilovací párty, kdy hosté zatouží po něčem pikantním a osvěžujícím.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Salátový okurek oškrábeme a nastrouháme nahrubo. Asi 10 minut vymačkáváme rukou šťávu. Vylejeme šťávu a okurek smícháme s cottage sýrem.
2.
Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Důkladně promícháme.
3.
Dáme na chvíli vychladit a připravíme si zeleninové proužky.
4.
Podáváme společně se zeleninou.

Od: Ráďa 78, 29.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, zelenina, za studena, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
52.35 kcal
Protein
4.70 g
Sacharidy
z toho cukr
3.12 g
2.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.34 g
1.88 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.