Okurkový dip k zelenině

Lehký předkrm výborné chuti. Připravujeme často na grilovací párty, kdy hosté zatouží po něčem pikantním a osvěžujícím.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Salátový okurek oškrábeme a nastrouháme nahrubo. Asi 10 minut vymačkáváme rukou šťávu. Vylejeme šťávu a okurek smícháme s cottage sýrem.
  2. Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Důkladně promícháme.
  3. Dáme na chvíli vychladit a připravíme si zeleninové proužky.
  4. Podáváme společně se zeleninou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 47.77 kcal | Protein: 4.70 g | Sacharidy: 2.70 g | z toho cukr: 2.15 g | Tuk: 1.75 g | z toho nas. MK: 0.66 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1809-okurkovy-dip-k-zelenine