Přesnídávkový zelný salát

Zelný salát z kysaného zelí je plný vitamínů. Dobře vás zasytí na svačinu nebo oběd. Podávat můžeme s čerstvým pečivem.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Okapané zelí si překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
  2. Přidáme, uzené nakrájené na nudličky, vejce nakrájené na kostičky, nakrájenou jarní cibulku.
  3. Vložíme hořčici, majonézu, pepř, promícháme a podle chuti dochutíme.
  4. Podáváme vychlazený s čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 284.12 kcal | Protein: 13.71 g | Sacharidy: 5.40 g | z toho cukr: 3.57 g | Tuk: 21.74 g | z toho nas. MK: 5.03 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3420-presnidavkovy-zelny-salat