Přesnídávkový zelný salát
Zelný salát z kysaného zelí je plný vitamínů. Dobře vás zasytí na svačinu nebo oběd. Podávat můžeme s čerstvým pečivem.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Okapané zelí si překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
- Přidáme, uzené nakrájené na nudličky, vejce nakrájené na kostičky, nakrájenou jarní cibulku.
- Vložíme hořčici, majonézu, pepř, promícháme a podle chuti dochutíme.
- Podáváme vychlazený s čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 284.12 kcal |
Protein: 13.71 g |
Sacharidy: 5.40 g |
z toho cukr: 3.57 g |
Tuk: 21.74 g |
z toho nas. MK: 5.03 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3420-presnidavkovy-zelny-salat