Hlávkový salát s anglickou slaninou
Oblíbený hlávkový salát známe s octovým dresinkem a spoustou vody. Vyzkoušejte obměnu. Přidejte opečenou anglickou slaninu a hořčici.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
Postup přípravy
- Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy. Důkladně propereme a natrháme do větší mísy.
- Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Dáme na pánev a opečeme na olivovém oleji. Raději více.
- Hlávkový salát zakapeme olivovým olejem, lehce promícháme s hořčicí. Nakonec přidáme anglickou slaninu i s výpekem.
- Ihned podáváme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 144.75 kcal |
Protein: 6.54 g |
Sacharidy: 4.69 g |
z toho cukr: 1.49 g |
Tuk: 10.54 g |
z toho nas. MK: 3.19 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2712-hlavkovy-salat-s-anglickou-slaninou