Hlávkový salát s anglickou slaninou

Oblíbený hlávkový salát známe s octovým dresinkem a spoustou vody. Vyzkoušejte obměnu. Přidejte opečenou anglickou slaninu a hořčici.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy. Důkladně propereme a natrháme do větší mísy.
  2. Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Dáme na pánev a opečeme na olivovém oleji. Raději více.
  3. Hlávkový salát zakapeme olivovým olejem, lehce promícháme s hořčicí. Nakonec přidáme anglickou slaninu i s výpekem.
  4. Ihned podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 144.75 kcal | Protein: 6.54 g | Sacharidy: 4.69 g | z toho cukr: 1.49 g | Tuk: 10.54 g | z toho nas. MK: 3.19 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2712-hlavkovy-salat-s-anglickou-slaninou