Pomazánka z makrely a tvarohu

Nadýchaná pomazánka jemné a lahodné chuti. Hodí se na chuťovky nebo jako svačinka pro děti. A připravená je za pár minut.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso z uzené makrely důkladně obereme od kostí. Dáme do misky a smícháme se změklým máslem a tvarohem. Dlouze šleháme mixérem, aby byla pomazánka jemná a nadýchaná.
2.
Ochutíme rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Dáme vychladit a můžeme podávat.

Od: Iva V, 29.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
184.05 kcal
Protein
9.30 g
Sacharidy
z toho cukr
1.76 g
1.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.61 g
9.15 g

Detailní rozpis podle ingrediencí