Třená makrelová pomazánka s olivami

  • Přidat foto

Skvělá pomazánka na chuťovky nebo pečivo. Díky olivám už není třeba přidávat žádnou další ingredienci. Pracujte jen s vidličkou, mixér nechejte ve skříni.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso z makrely velmi pečlivě očistěte z kostí. Dejte do misky, přidejte změklé máslo a tavený sýr. Ochuťte worcesterovou omáčkou.
2.
Vidličkou třete a pečlivě rozmíchejte až nebudou vidět jednotlivé kusy másla. S vidličkou zůstane maso z makrely krásně výrazné.
3.
Olivy nakrájejte na drobné kousky a přimíchejte nakonec. Stačí natřít na pečivo.

Od: Iva V, 7.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
408.85 kcal
Protein
15.81 g
Sacharidy
z toho cukr
3.95 g
2.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
36.63 g
20.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.