Třená makrelová pomazánka s olivami

Skvělá pomazánka na chuťovky nebo pečivo. Díky olivám už není třeba přidávat žádnou další ingredienci. Pracujte jen s vidličkou, mixér nechejte ve skříni.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso z makrely velmi pečlivě očistěte z kostí. Dejte do misky, přidejte změklé máslo a tavený sýr. Ochuťte worcesterovou omáčkou.
2.
Vidličkou třete a pečlivě rozmíchejte až nebudou vidět jednotlivé kusy másla. S vidličkou zůstane maso z makrely krásně výrazné.
3.
Olivy nakrájejte na drobné kousky a přimíchejte nakonec. Stačí natřít na pečivo.

Od: Iva V, 7.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
457.00 kcal
Protein
13.60 g
Sacharidy
z toho cukr
3.97 g
3.86 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.15 g
19.85 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Einfo

Chcete dostávat nové recepty a články do e-mailu?

Ne, nechci.