Sardinková pomazánka z pomazánkového másla

Rybičková pomazánka s výraznou chutí nesmí chybět na žádné oslavě. Není třeba ji ničím na chuťovkách doplňovat, stačí jen kousek kyselé okurky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Celý obsah sardinkové konzervy rozšleháme tyčovým mixérem s apetitem a tradičním pomazánkovým. Dlouze šleháme do hladka.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do pomazánky vařečkou. Osolíme a opepříme.

Od: Iva V, 14.2.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, ryba, za studena, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
233.49 kcal
Protein
10.58 g
Sacharidy
z toho cukr
6.21 g
3.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.35 g
10.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama