Sardinková pomazánka z pomazánkového másla

Rybičková pomazánka s výraznou chutí nesmí chybět na žádné oslavě. Není třeba ji ničím na chuťovkách doplňovat, stačí jen kousek kyselé okurky.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Celý obsah sardinkové konzervy rozšleháme tyčovým mixérem s apetitem a tradičním pomazánkovým. Dlouze šleháme do hladka.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do pomazánky vařečkou. Osolíme a opepříme.

Od: Iva V, 14.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 10 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 19 Kč za porci
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, ryba, za studena

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
233.78 kcal
Protein
10.64 g
Sacharidy
z toho cukr
6.41 g
4.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.40 g
11.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí