Rybičková pomazánka

Zdravá snídaně, svačinka, večeře nebo pohoštění pro návštěvu. Možno podávat s různým pečivem či zeleninou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V mixéru rozmixujeme sardinky (můžeme nahradit i tuňákem ve vlastní šťávě), ghí, hořčici, sůl a pepř.
2.
Rybičkovou pomazánku natřeme na pečivo (v tomto případě Crispins).
3.
Podáváme se zeleninou. Můžeme dozdobit rukolou. Dle chuti možno zakápnout pár kapkami citrónové šťávy.

Od: Petra, 1.11.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
416.35 kcal
Protein
30.91 g
Sacharidy
z toho cukr
26.43 g
1.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.13 g
10.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama