Rybičková pomazánka

Zdravá snídaně, svačinka, večeře nebo pohoštění pro návštěvu. Možno podávat s různým pečivem či zeleninou.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. V mixéru rozmixujeme sardinky (můžeme nahradit i tuňákem ve vlastní šťávě), ghí, hořčici, sůl a pepř.
  2. Rybičkovou pomazánku natřeme na pečivo (v tomto případě Crispins).
  3. Podáváme se zeleninou. Můžeme dozdobit rukolou. Dle chuti možno zakápnout pár kapkami citrónové šťávy.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 416.35 kcal | Protein: 30.91 g | Sacharidy: 26.43 g | z toho cukr: 1.00 g | Tuk: 23.13 g | z toho nas. MK: 10.63 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3658-rybickova-pomazanka