Rybičková pomazánka
Zdravá snídaně, svačinka, večeře nebo pohoštění pro návštěvu. Možno podávat s různým pečivem či zeleninou.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V mixéru rozmixujeme sardinky (můžeme nahradit i tuňákem ve vlastní šťávě), ghí, hořčici, sůl a pepř.
- Rybičkovou pomazánku natřeme na pečivo (v tomto případě Crispins).
- Podáváme se zeleninou. Můžeme dozdobit rukolou. Dle chuti možno zakápnout pár kapkami citrónové šťávy.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 416.35 kcal |
Protein: 30.91 g |
Sacharidy: 26.43 g |
z toho cukr: 1.00 g |
Tuk: 23.13 g |
z toho nas. MK: 10.63 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3658-rybickova-pomazanka