Rybičková pomazánka s olivami a jarní cibulkou

Výborná pomazánka, která se hodí na chuťovky. Díky olivám a jarní cibulce už není potřeba žádná další ozdoba. Vypadá hezky, mazat se může na bagety, rohlíky, veku i běžný chléb.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do vyšší misky dáme obsah rybičkové konzervy, přidáme máslo a pomazánkové máslo. Prošleháme tyčovým mixérem. Důkladně šleháme do pěny.
2.
Ochutíme worcesterem, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Znovu prošleháme.
3.
Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a pokrájené olivy.

Od: Iva V, 15.1.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
123.03 kcal
Protein
3.65 g
Sacharidy
z toho cukr
1.75 g
0.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.40 g
6.69 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama